Det ultimative kursus til Facebook annoncering

Går du og drømmer om at blive dygtig(ere) til Facebook og Instagram annoncering? Alle de fejl, jeg har begået gennem tiden, ønsker jeg, at du undgår at lave – måske du allerede kender et par af dem? Jeg er sikker på, at du kan drage nytte af nogle af de erfaringer, jeg har gjort mig de sidste 14 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med Facebook.

Jeg har, gennem de sidste 14 år, brugt over 100.000.000 kr. på online annoncering, og jeg har arbejdet med virksomheder i alle størrelser og virksomheder i de fleste industrier. Du får alt den viden, de fejl og erfaringer jeg har gjort mig. 

  • Hele 50 videoer
  • Mere end 10 års erfaring
  • Mere end 20.000 ord
  • En masse ekstra materiale
  • .. Og meget mere! 

Herunder får du et lille smugkig i oversigten hvad kurset indeholder. 
... P.S der er mange flere videoer end du ser herunder. :-) 

Introduktion

I denne video får du en introduktion til, hvad du kan forvente af mit Facebook kursus. Jeg har forsøgt at koge mine 10 års erfaring med sociale medier ned til ét kursus, hvor du får mine bedste learnings, tips og tricks, så du kan undgå at spendere massevis af dollars på en fejlslået strategi. Jeg har gjort kurset så brugervenligt som overhovedet muligt, og blandt andet har jeg optaget min skærm, mens jeg guider dig gennem opsætning, placeringer, annoncer mv.

Jeg bringer – med andre ord – hele den komplekse annoncerings-palette i spil - men jeg kommunikerer i øjenhøjde, og gør indholdet ”spiseligt”. Ikke noget med forkromede gennemgange; det er simpelt og nemt. Kurset, du befinder dig på, er skabt til dig, der gerne vil have det ultimative ud af dine annoncekroner. Jeg håber, at du finder kurset givende og nemt at tilgå.

micky-thumbnail-2
1:16
Velkommen til
Micky Weis

micky-thumbnail-2
2:35
Mindset & få det meste ud af kurset
Micky Weis

Opsætning

Opsætningen er det fundamentale – og derfor er det afgørende, at netop denne sidder lige i skabet. Men hvad er en god opsætning, og hvordan sikrer man den? I lektionen omkring opsætning bliver du guidet sikkert ”havn”. Jeg tager dig igennem de forskellige steps og sørger for, at du undgår at lave fejl i integrationer mv., der kan komplicere dit arbejde på annonceplatformen fremadrettet. Opsætningen kræver teknisk snilde, men bare rolig: vi tager det stille og roligt, så alle kan følge med og opnå den optimale opsætning af platformen.


micky-thumbnail-2
10:38
Opsætning af pixel
Micky Weis

micky-thumbnail-2
1:33
Opsummering på opsætning
Micky Weis

Kampagneopsætning

En god og overskuelig kampagneopsætning er et must, hvis du gerne vil opnå succes på Facebooks annonceplatform. Uden en fornuftig struktur kan du hurtigt blive forvirret – og du vil formentlig opleve, at du hurtigt glemmer, hvad det nu lige var, du kaldte den dér kampagne. Derfor anbefaler jeg altid, at du – fra start – skaber en entydig struktur, som er nem at følge, og netop dette hjælper jeg med i denne video, hvor jeg guider fra A til Z.

micky-thumbnail-2
1:33
🔥 Introduktion til kampagnestruktur + EKSTRA excel fil
Micky Weis

micky-thumbnail-2
17:08
Opsætning af målsætning
Micky Weis

micky-thumbnail-2
1:46
Konklusion på kampagnestruktur
Micky Weis

Målgruppeopsætning

Hvem skal se dine annoncer? Spørgsmålet til en million. Når du kommer til dette step, skal du overveje, hvem din målgruppe er, og du skal overveje, hvorvidt du kan bruge algoritmen til at lade Facebook optimere dine annoncer. Vi berørte allerede dette emne i første modul, men i det her modul tager jeg dig et spadestik dybere.

Husk på, at det er dig, der kender din målgruppe bedst, og netop dit kendskab til din målgruppe kan have en stor betydning for, hvor meget du kommer til at betale for annoncering. Der er ingen grund til at bruge penge på en målgruppe, der ikke interesserer sig for dit produkt – det siger sig selv. Kort og godt: på dette step lærer du, hvordan du sætter målgrupper op, så din annoncering kan blive (endnu) skarpere og målrettet dem, der er mest tilbøjelige til at købe.


Placeringer

Hvilke placeringer kan jeg vælge? Hvordan vælger jeg placering? Alt det kigger vi nærmere på i dette modul. Vi tager et kig på, hvordan forskellige annoncer ser ud på tværs af de forskellige platforme. Derudover ser vi også ind i, hvilke placeringer der performer bedst - og hvordan du selv kan tracke dette fremadrettet. Vi kommer også ind på, hvorfor nogle formater ikke egner sig til specifikke forretningstyper - og du bliver dermed klogere på, hvordan du får det maksimale ud af det content, som du får produceret, således det passer til de platforme, som du ønsker, dine annoncer skal vises på. 


Annoncer

Endelig – den kreative del. Den sjove del, right? I dette modul, der er et lidt større ét af slagsen, gennemgår vi, hvordan du kan opsætte annoncer, så de sidder lige i skabet. Jeg gennemgår, hvordan du kan se, hvordan de ser ud for brugerne – og du vil finde ud af, hvordan du kan ændre udseendet på dem relativt nemt – også uden brug af det store produktions setup. Vi kigger også på de famøse DPA-annoncer – altså de dynamiske annoncer, og du får gratis downloads, der kan hjælpe dig med at opsætte disse og meget mere. Denne del er vigtig i forhold til at få lavet annoncer, som brugeren rent faktisk får at se. Derfor anbefaler jeg, at du bruger lidt ekstra tid på at dykke ned i den her del. Personligt bruger jeg rigtig meget tid på Facebook Ads Library, som jeg også giver en introduktion til her i kurset. Tag den tid, du behøver, og husk på, at det er den kreative del, der er den sjove at varetage, eftersom du virkelig kan skabe noget, som adresserer dine kunder, som du (formentlig) kender ret godt allerede.


micky-thumbnail-2
27:11
Opsætning af annoncer
Micky Weis

micky-thumbnail-2
15:00
Gode tips og tricks til dine annoncer
Micky Weis

micky-thumbnail-2
18:31
Organiske opslag og deres værdi [BOOST knappen]
Micky Weis

micky-thumbnail-2
19:14
Lead ads generation
Micky Weis

micky-thumbnail-2
26:41
Opsætning af katalog & annoncer baseret her på [+Instagram shopping]
Micky Weis

micky-thumbnail-2
1:58
Konklusion & opsummering på annoncer
Micky Weis

Tracking & rapportering

Okay - lad mig lige være ærlig. Dette modul bliver pisse tungt, men netop tracking og rapportering er det, jeg modtager allerflest henvendelser omkring. Det er nørdet og tungt, men det er også virkelig vigtigt, at du forstår denne del. Ellers får du ikke det ultimative ud af din annoncering – og tro mig; det bliver kun sjovere af, at du har helt styr på tracking og rapportering. Det skal siges, at der hele tiden udvikles nye tiltag på Facebook, og der kommer hele tiden nye muligheder til. Derudover kommer der også reguleringer fra myndigheder, som sommetider har en effekt på tracking. Alt dette – og meget mere – dykker vi ned i det her modul. Så du kan godt glæde dig, selvom det bliver tungt. Endelig kommer vi også til at kigge ind i samspillet mellem andre trackingsystemer og Facebook – herunder UTM tracking, og hvordan du kigger på dine data i Google Analytics.


micky-thumbnail-2
17:08
🔥 Pixel generelt & domæne verificering
Micky Weis

micky-thumbnail-2
14:36
Event tool setup
Micky Weis

micky-thumbnail-2
22:09
🔥 Ads reporting & attribution
Micky Weis

micky-thumbnail-2
12:33
Splittesting
Micky Weis

micky-thumbnail-2
8:31
🔥 #ekstra - 2 vejs godkendelse & flere kort
Micky Weis

micky-thumbnail-2
1:48
Konklusion & opsummering på tracking
Micky Weis

Cases & hacks

Når man har brugt 10-12 år på platformen, lærer man en masse ting - heldigvis. Alle de ting, jeg har lært, får du foræret i det her modul. Jeg tager udgangspunkt i alle mine erfaringer, tips og tricks til forskellige brancher. Derudover kommer jeg ind på, hvordan nogle af de spørgsmål, jeg får generelt – som vi ikke har været omkring i foregående moduler – kan bidrage positivt til lige netop din forretning. Jeg har lavet dette modul som en konstant udvidelse, og det vil sige, at jeg jævnligt vil komme med nye videoer, hvis det er relevant, og hvis jeg har nogle learnings, som kan gavne andre. Så jeg anbefaler dig, at du ”tjekker” ind fra tid til anden og holder dig opdateret.


micky-thumbnail-2
10:04
Opstart af en kold annoncekonto
Micky Weis

micky-thumbnail-2
13:05
Markedsføring af restauranter
Micky Weis

micky-thumbnail-2
8:33
Markedsføring af produkter i detailbutikker
Micky Weis

micky-thumbnail-2
20:47
🔥 Markedsføring af en webshop + EKSTRA excel
Micky Weis

micky-thumbnail-2
17:04
🔥 Tips og tricks med ChatGPT & kunstig intelligens
Micky Weis

micky-thumbnail-2
23:34
🔥 Den psykologiske tragt + EKSTRA overblik i PDF
Micky Weis

micky-thumbnail-2
13:30
iOS14, iOS15 og tracking begrænsninger i fremtiden
Micky Weis

micky-thumbnail-2
12:23
🔥 Brandsøgninger & vores adfærd
Micky Weis