Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Introduktion til målgrupper

Som jeg kort nævnte i introen, hvem skal se dine annoncer?

Hvis du husker vores tre-trins-raket fra begyndelsen omkring, hvordan opsætningen på Facebook fungerer, er vi nu kommet til den midterste del. Altså, her vi kigger vi på, hvordan du sikrer dig, at du får det maksimale ud af dine annoncekroner ved at "målrette" dine kampagner mod de rigtige målgrupper. 

Det er i denne sektion, du kan lave flest fejl og skal holde tungen lige i munden. Det er ligeledes et af de områder, som Facebook oftest udvider med nye tiltag, fordi der kommer nye muligheder, hvorpå man kan målrette sine annoncer. Udover målgruppesegmentering er det mellemste niveau også her, hvor du vælger, hvilke medier dine annoncer skal vises på.

Det kommer vi dog ind på under en sektionen "placeringer". 

Går du og drømmer om at blive dygtig(ere) til Facebook og Instagram annoncering? Alle de fejl, jeg har begået gennem tiden, ønsker jeg, at du undgår at lave – måske du allerede kender et par af dem? Jeg er sikker på, at du kan drage nytte af nogle af de erfaringer, jeg har gjort mig de sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med Facebook.

Jeg har, gennem de sidste 10 år, brugt over 100.000.000 kr. på online annoncering, og jeg har arbejdet med virksomheder i alle størrelser og virksomheder i de fleste industrier. Du får alt den viden, de fejl og erfaringer jeg har gjort mig. 

  • Hele 50 videoer
  • Mere end 10 års erfaring
  • Mere end 20.000 ord
  • En masse ekstra materiale
  • .. Og meget mere! 

Herunder får du et lille smugkig i oversigten hvad kurset indeholder. 
... P.S der er mange flere videoer end du ser herunder. :-)