Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Introduktion til placering af annoncer

Placeringer på Facebook er en af de ting, du kommer til at arbejde mest med, når du arbejder med annoncering. Hvorfor? Fordi placeringer bestemmer, hvor dine annoncer vil blive vist og derfor også, hvilke annoncer du skal lave hertil.

I takt med at Facebook har købt flere og flere medier, stiller det også større og større krav til de typer af annoncer, der skal laves. 

Før i tiden var det primært kun i vores news feed eller i højre side, vi så annoncer.

Nu er det også i beskeder, stories, Whatsapp, Instagram, og hvor Facebook ellers kan få lov at placere disse.

Naturligvis har Facebook et ønske om at have flest mulige placeringer at fordele annoncerne på.

På den måde kan de tiltrække flere annoncekroner uden at øge priserne helt vanvittigt, fordi der er flere placeringer at fordele annoncerne og dermed budgetterne udover. 

I denne sektion går jeg i dybden med valg af disse, og hvorfor du skal være opmærksom på, hvordan og hvor du vælger, dine annoncer skal vises. 

God fornøjelse. 

Går du og drømmer om at blive dygtig(ere) til Facebook og Instagram annoncering? Alle de fejl, jeg har begået gennem tiden, ønsker jeg, at du undgår at lave – måske du allerede kender et par af dem? Jeg er sikker på, at du kan drage nytte af nogle af de erfaringer, jeg har gjort mig de sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med Facebook.

Jeg har, gennem de sidste 10 år, brugt over 100.000.000 kr. på online annoncering, og jeg har arbejdet med virksomheder i alle størrelser og virksomheder i de fleste industrier. Du får alt den viden, de fejl og erfaringer jeg har gjort mig. 

  • Hele 50 videoer
  • Mere end 10 års erfaring
  • Mere end 20.000 ord
  • En masse ekstra materiale
  • .. Og meget mere! 

Herunder får du et lille smugkig i oversigten hvad kurset indeholder. 
... P.S der er mange flere videoer end du ser herunder. :-)