Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Introduktion til tracking

Data, data, data - du har nok hørt om det før, men data er guld. 

Det er ikke en kliche 

Uden data, ikke mindst den rigtige data, ved du ikke, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Så den her sektion er også utrolig vigtig, hvis du gerne vil have det maksimale ud af din annoncering på Facebook og Instagram, det gælder faktisk uanset, hvilken form for annoncering du kører.

Har du ikke styr på din data, vil du ofte famle i blinde.

Data er naturligvis et vidt begreb, og det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starten. 

Jeg tager dig igennem den måde, du hurtigt får overblik over performance i Facebook, og ikke mindst hvilke værktøjer, du med fordel kan bruge.

Er data relevant for alle? 

Ja, for selvom du har en "lille" Facebookkonto, altså et mindre budget, vil det være træls ikke at have styr på dine data, når du gerne vil skalere din forretning. 

Jeg har set så mange Facebook annoncekonti, og jeg har altid kunnet se, hvor svært det er at skalere fornuftig annoncekonto hvis strukturen og trackingen og ikke mindst den data, man kigger på, er korrekt fra starten.

Går du og drømmer om at blive dygtig(ere) til Facebook og Instagram annoncering? Alle de fejl, jeg har begået gennem tiden, ønsker jeg, at du undgår at lave – måske du allerede kender et par af dem? Jeg er sikker på, at du kan drage nytte af nogle af de erfaringer, jeg har gjort mig de sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet intensivt med Facebook.

Jeg har, gennem de sidste 10 år, brugt over 100.000.000 kr. på online annoncering, og jeg har arbejdet med virksomheder i alle størrelser og virksomheder i de fleste industrier. Du får alt den viden, de fejl og erfaringer jeg har gjort mig. 

  • Hele 50 videoer
  • Mere end 10 års erfaring
  • Mere end 20.000 ord
  • En masse ekstra materiale
  • .. Og meget mere! 

Herunder får du et lille smugkig i oversigten hvad kurset indeholder. 
... P.S der er mange flere videoer end du ser herunder. :-)